Terug naar Paasstages

Paasstage Westkapelle

3- Daagse Keeperstage

Maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019

Op het kunstgrasterrein van VV Westkapelle

KEEPERSTRAINING O.L.V. GEDIPLOMEERDE KEEPERTRAINERS,
VOOR KEEPERS VANAF 6  T.E.M. 16 JAAR.

Ben jij keeper en wil je drie dagen lang professionele keeperstraining krijgen? Dus niet alleen in het doel staan bij afwerkvormen voor de voetballers, maar echte keepersoefeningen. Dan is deze stage een buitenkans, want het trainingsprogramma die uitgeschreven is met de allerbeste oefeningen om jou als keeper nog beter te maken staat o.l.v. Pedro Versavel en wordt ondersteund door ervaren en gediplomeerde keepertrainers . Hoe leuk is dit niet in de paasvakantie? Daar kijken ze bij jouw club echt van op….

Na 3 dagen keepen ben je met sprongen vooruit gegaan, sta je met meer zelfvertrouwen en plezier in de goal  en heb je veel nieuwe keepersvrienden gemaakt.

Het kunstgrasveld staat gegarandeerd om zeer uitstekende techniektrainingen te geven. WestSave beschikt over uitstekende en hoge kwaliteitsvolle trainingsmaterialen oa. ballen, boardings, tsjoeks, dummy’s, ballenkanon, Pro Deflect om afgeweken ballen te trainen etc. Naast de keepertrainingen schenken wij ook veel aandacht aan plezier en beleving.

“zonder plezier worden geen prestaties geleverd”

De trainingssessies zijn opgebouwd volgens een vast schema, waarin de oefeningen eerst gedemonstreerd worden door onze ervaren trainers. Op deze wijze begrijpen de deelnemers wat het doel van de oefening is en waarop zij moeten letten. Daarna wordt de oefening in verschillende variaties in kleine groepen, opgedeeld volgens leeftijd en niveau, herhaald. Na de middagpauze worden er telkens kleine wedstrijden (‘challenges’) georganiseerd, met de bedoeling om de oefening van de voormiddag in meer realistische situaties te herhalen en deze in de speelwijze van de keeper te verankeren. Zowel tijdens de trainingssessies, alsook tijdens de challenges wordt er op gelet het juiste evenwicht tussen spanning en ontspanning, fun en geconcentreerd werken te vinden. 

PRIJS:

3 dagen: 75 euro
2 dagen: 55 euro
1 dag: 30 euro

Incl: Verzekering, drankjes, diploma en aandenken
Leden KEEPERSCHOOL: 65 euro (3 dagen). Ook gezinnen krijgen 10 euro korting vanaf 2 inschrijvingen.

Keepers zijn iets aparts, iets raars, iets anders. Juist daarom moet er extra aandacht geschonken worden aan de nummer 1 van het elftal !

HOE INSCHRIJVEN?

•  Telefonisch 0478 79 29 32

•  via internet

•  Gelieve gelijktijdig het deelnemingsgeld te storten op het rekeningnummer BE73 0689 0523 6460  met vermelding “Paasstage Westkapelle  2019” + naam van de deelnemer.

De plaatsen zijn beperkt tot max. 40 keepers

Inschrijven stage Westkapelle

Gelieve zeker alle contactgegevens in te vullen naam: adres: postcode: woonplaats: telefoon: geboortedatum: emailadres: aangesloten club: Ik neem 3 dagen deel aan de stage en stort hiervoor € 75 op IBAN BE73 0689 0523 6460 met vermelding van “paasstage 2019 Westkapelle” + naam van de deelnemer Ik neem 2 dagen deel aan de stage en stort …

highslide for wordpress