Terug naar Paasvakantie

Paasstage Westkapelle

KEEPER DRIEDAAGSE

Tijdens de Paasvakantie 2020 zijn wij weer van de partij op VVW!!

Maa 4, din 5 en Woe 6 April 2022

Op het kunstgrasterrein van VV Westkapelle

KEEPERSTRAINING O.L.V. GEDIPLOMEERDE KEEPERTRAINERS,
VOOR KEEPERS VANAF 6 T.E.M. 16 JAAR.

               

Ben jij keeper en wil je drie dagen lang professionele keeperstraining krijgen? Dus niet alleen in het doel staan bij afwerkvormen voor de voetballers, maar echte keepersoefeningen. Dan is deze stage een buitenkans, want het trainingsprogramma die uitgeschreven is met de allerbeste oefeningen om jou als keeper nog beter te maken staat o.l.v. Pedro Versavel en wordt ondersteund door ervaren en gediplomeerde keepertrainers . Hoe leuk is dit niet in de paasvakantie? Daar kijken ze bij jouw club echt van op….

Na 3 dagen keepen ben je met sprongen vooruit gegaan, sta je met meer zelfvertrouwen en plezier in de goal  en heb je veel nieuwe keepersvrienden gemaakt.

Het kunstgrasveld staat gegarandeerd om zeer uitstekende techniektrainingen te geven. WestSave beschikt over uitstekende en hoge kwaliteitsvolle trainingsmaterialen oa. ballen, boardings, tsjoeks, dummy’s, ballenkanon, Pro Deflect om afgeweken ballen te trainen etc. Naast de keepertrainingen schenken wij ook veel aandacht aan plezier en beleving.

EXTRA: Bij zeer slecht weer hebben we de mogelijkheid om indoor te trainen!

‘zonder plezier worden geen prestaties geleverd’

De trainingssessies zijn opgebouwd volgens een vast schema, waarin de oefeningen eerst gedemonstreerd worden door onze ervaren trainers. Op deze wijze begrijpen de deelnemers wat het doel van de oefening is en waarop zij moeten letten. Daarna wordt de oefening in verschillende variaties in kleine groepen, opgedeeld volgens leeftijd en niveau, herhaald. Na de middagpauze worden er telkens kleine wedstrijden (‘challenges’) georganiseerd, met de bedoeling om de oefening van de voormiddag in meer realistische situaties te herhalen en deze in de speelwijze van de keeper te verankeren. Zowel tijdens de trainingssessies, alsook tijdens de challenges wordt er op gelet het juiste evenwicht tussen spanning en ontspanning, fun en geconcentreerd werken te vinden.

KOSTPRIJS:

3 dagen: 80 euro
2 dagen: 60 euro
1 dag: 30 euro

In deze prijs is inbegrepen:
– Verzekering

– Huur terrein en accommodatie
– Drankjes en versnaperingen
– Diploma
– Waardevol aandenken

Leden KEEPERSCHOOL: 70 euro (3 dagen). Ook gezinnen krijgen 10 euro korting vanaf 2 inschrijvingen.

Keepers zijn iets aparts, iets raars, iets anders. Juist daarom moet er extra aandacht geschonken worden aan de nummer 1 van het elftal !

OPGELET! We hebben een minimum van 25 deelnemers nodig om de stage te kunnen laten doorgaan!!!

Gelieve de betaling pas uit te voeren vanaf 1 januari a.u.b.


    3 dagen2 dagen1 dag

    Jouw inschrijving is compleet na het storten van het juiste bedrag op IBAN BE15 0689 4591 5230 met vermelding van de stage en naam deelnemer.

    highslide for wordpress