Terug naar Herfstvakantie

Herfststage Diksmuide

2-Daagse Keeperstage

Maandag 30 en dinsdag 31 oktober 2023
VOLZET! Reservelijst geopend.
 
Op het kunstgrasterrein van KSV Diksmuide (Pluimstraat 16)
Met de komst van een profkeeper
 

KEEPERSTRAINING O.L.V. GEDIPLOMEERDE KEEPERTRAINERS,
VOOR KEEPERS VANAF 6 T.E.M. 16 JAAR.

Ben jij keeper en wil je twee dagen lang professionele keeperstraining krijgen? Dus niet alleen in het doel staan bij afwerkvormen voor de voetballers, maar echte keepersoefeningen. Dan is deze stage een buitenkans, want het trainingsprogramma die uitgeschreven is met de allerbeste oefeningen om jou als keeper nog beter te maken staat o.l.v. Pedro Versavel en wordt ondersteund door ervaren en gediplomeerde keepertrainers . Hoe leuk is dit niet in de herfstvakantie? Daar kijken ze bij jouw club echt van op…. 

Na 2 dagen keepen ben je met sprongen vooruit gegaan, sta je met meer zelfvertrouwen en plezier in de goal  en heb je veel nieuwe keepersvrienden gemaakt.

De 2-daagse keeperstage wordt georganiseerd op ‘De Pluimen’ bij KSV Diksmuide. Het kunstgrasveld staat gegarandeerd om zeer uitstekende techniektrainingen te geven. WestSave beschikt over uitstekende en hoge kwaliteitsvolle trainingsmaterialen oa. ballen, boardings, tsjoeks, dummy’s, ballenkanon, Pro Deflect om afgeweken ballen te trainen etc. Naast de keepertrainingen schenken wij ook veel aandacht aan plezier en beleving.

 

“zonder plezier worden geen prestaties geleverd”

De trainingssessies zijn opgebouwd volgens een vast schema, waarin de oefeningen eerst gedemonstreerd worden door onze ervaren trainers. Op deze wijze begrijpen de deelnemers wat het doel van de oefening is en waarop zij moeten letten. Daarna wordt de oefening in verschillende variaties in kleine groepen, opgedeeld volgens leeftijd en niveau, herhaald. Na de middagpauze worden er telkens kleine wedstrijden (‘challenges’) georganiseerd, met de bedoeling om de oefening van de voormiddag in meer realistische situaties te herhalen en deze in de speelwijze van de keeper te verankeren. Zowel tijdens de trainingssessies, alsook tijdens de challenges wordt er op gelet het juiste evenwicht tussen spanning en ontspanning, fun en geconcentreerd werken te vinden.

DAGPROGRAMMA:

08.00h tot 09.00h : Opvang
09.00h tot 10.30h : Training 1
10.45h tot 12.00h:  Training 2
12.00h tot 13.00h : Middagpauze (eigen  lunchpakket voorzien )
13.00h tot 14.30h : Training 3
14.45h tot 16.00h : Training 4
16.00h tot 17.00h : Opvang

 

PRIJS: 65 euro

Incl: Verzekering, drankjes, diploma en aandenken.

Keepers zijn iets aparts, iets raars, iets anders. Juist daarom moet er extra aandacht geschonken worden aan de nummer 1 van het elftal !

 

HOE INSCHRIJVEN?

Telefonisch 0478 79 29 32 of onderstaand formulier

Gelieve gelijktijdig het deelnemingsgeld te storten op het rekeningnummer BE15 0689 4591 5230 met vermelding “herfststage 2023” + naam van de deelnemer.

De plaatsen zijn beperkt tot max. 50 keepers.

  • In geval van annulering, bieden wij de volgende terugbetaling. Dit vanwege de reeds gemaakte kosten om deze keeperstage tot een succes te maken.
    Meer dan 7 dagen voor aanvang: 100%. Minder dan 7 dagen voor aanvang: 50%.  De dag zelf 0%.
    Jouw inschrijving is compleet na het storten van het juiste bedrag op IBAN BE15 0689 4591 5230 met vermelding van de stage en naam deelnemer.

    highslide for wordpress