Terug naar Paasvakantie

Paasstage Ieper

Na het succes van vorig jaar keren we in het voorjaar van 2024 terug naar het Crackstadion  en organiseren wij tijdens de tweede week van de Paasvakantie een vierdaagse keeperstage!


Voor, met en door keepers! Ben jij keeper en wil je vier dagen lang professionele keeperstraining krijgen?
Dat kan! Onder leiding van Pedro Versavel samen met ervaren en gedreven keepertrainers leren we jou hoe je de bal moet aanvallen, het één tegen één duel kunt winnen en je opstelling in de goal. En natuurlijk nog veel meer…En
dat met oefeningen die gemaakt worden op jouw leeftijd en niveau.
Na deze stage sta jij 100% met meer zelfvertrouwen en plezier in doel.

VOLZET! Reservelijst open.

Wanneer? ⇒ Maa 8 – Din 9 – Don 11 – Vrij 12 april 2024. (Woensdag niet)
Waar? ⇒ Kunstgrasveld KVK Westhoek, Picanollaan 1 in Ieper.
Wie? ⇒ Voor keep(st)ers van 6 tot 16 jaar.

Programma:
De trainingen zijn afwisselend en gevarieerd. De groepsindeling gebeurt op basis van leeftijd en niveau, het kan gebeuren dat er na dag 1 enkele verschuivingen gebeuren. Alles is aangepast aan het programma en dus ook aan de leeftijd en het niveau. Wij kopiëren nooit een programma van een vorige stage maar zoeken steeds achter nieuwe oefenstof en spelvormen om onze keepers uit te dagen. Een programma waarin heel wat leermomenten zijn voor onze keepertjes maar er is ook plaats voor ‘FUN’.

In de voormiddag gaat elke techniektraining vooraf aan een demo. Zo krijgen de keepers een mooi beeld van waarop ze gaan trainen en wat de aandachtspunten zijn. In de namiddag automatiseren we deze technieken in andere oefenvormen per thema met vernieuwde en uitdagende trainingsmiddelen.

Vrijdagnamiddag sluiten we de stage af met een spelnamiddag. Tussen 13u30 en 15u45 worden er verschillende keepersspelen gespeeld. Kom zeker een kijkje nemen om uw keep(st)er in actie te zien en aan te moedigen.

De trainingen beginnen ’s morgens stipt om 9 uur en eindigen ’s avonds om 16 uur.
Er is opvang vanaf 8 uur en ook tot 17 uur.

Kostprijs: 115 euro
In deze prijs is inbegrepen:
– Verzekering
– Huur terrein en accommodatie
– Drankjes en versnaperingen
– Diploma
– Waardevol aandenken

Train mee met deze spetterende 4-daagse keeperstage en schrijf je snel in hieronder.

 
    Jouw inschrijving is compleet na het storten van het juiste bedrag op IBAN BE15 0689 4591 5230 met vermelding van de stage en naam deelnemer.

     

    highslide for wordpress