Terug naar Zomervakantie

Zomerstage Roeselare

Van maandag 1 juli t.e.m. donderdag 4 juli 2024 zijn wij te gast op het kunstgrasterrein van Schiervelde om er vier dagen lang  het grootste keepersplezier te beleven.

 

                                
WestSave staat bekend om zijn leuke en professionele keeperstrainingen waardoor je gegarandeerd een (nog) betere keeper wordt.

Het programma bestaat uit trainingen waarbij je heerlijk op ballen kan duiken, naar de bovenhoek zweven, hoge en lage voorzetten verwerken, één tegen één duels uitvechten. Ook wordt je aangeleerd hoe je een schot op doel goed kan verwerken en wordt er aan je traptechniek gesleuteld. Natuurlijk komt ook het voetenwerk, coördinatie, loopscholing, positie in- en voor het doel en sprongkracht ruimschoots aan bod en niet onbelangrijk voor een keeper, het meevoetballende gedeelte en natuurlijk ook de mentale veerkracht, zodat je na een tegendoelpunt niet in de put gaat zitten en direct daarna weer een super redding kunt verrichten.

In de voormiddag gaat elke techniektraining vooraf aan een demo. Zo krijgen de keepers een mooi beeld van waarop ze gaan trainen en wat de aandachtspunten zijn. In de namiddag automatiseren we deze technieken in andere oefenvormen per thema met vernieuwde en uitdagende trainingsmiddelen.

Donderdagnamiddag sluiten we de stage af met een spelnamiddag. Tussen 13u30 en 15u45 worden er verschillende keepersspelen gespeeld. Kom zeker een kijkje nemen om uw keep(st)er in actie te zien en aan te moedigen.

Door onze  jarenlange ervaring  garanderen wij een keepersopleiding, waar iedere keeper die er hard voor wilt werken, jongen of meisje, zichzelf kan verbeteren. Aan het einde van stage zal je vast en zeker vorderingen gemaakt hebben

De trainingen beginnen ’s morgens stipt om 9 uur en eindigen ’s avonds om 16 uur.

Er is opvang vanaf 8 uur en ook tot 17 uur.

Kostprijs: 125 euro
In deze prijs is inbegrepen:
– Verzekering
– Huur terrein en accommodatie
–  UHLSPORT shirt
– Drankjes en versnaperingen
– Diploma
– Waardevol aandenken

Train mee met deze spetterende 4-daagse keeperstage en schrijf je snel in hieronder.


    116128140152164SML

    Jouw inschrijving is compleet na het storten van het juiste bedrag op IBAN BE15 0689 4591 5230 met vermelding van de stage en naam deelnemer.

    highslide for wordpress