Mental +

Bij WestSave willen we voldoende aandacht besteden aan het mentale, één van de vier bouwstenen van onze opleiding.

Voor een keeper is het belangrijk om mentaal fris en emotioneel stabiel te blijven in het heetst van de strijd. Dit is absoluut niet evident en daar zijn we ons goed bewust van!
WestSave wil dan ook het maximale doen om de keepers op mentaal vlak inzichten bij te brengen en gericht, op maat te werken aan de leeftijdsspecifieke doelstellingen. Vanuit zelfbewustzijn naar zelfsturing!

Bart van Laethem

We doen hiervoor beroep op het Sport Talentenpaspoort, een wetenschappelijk sterk onderbouwde online vragenlijst, die verborgen, essentiële componenten van onze persoonlijkheid in kaart brengt. Het paspoort resulteert in een uniek rapport, een houvast en handleiding voor de atleet in het ontwikkelen van zijn of haar identiteit doorheen de carrière.

De bevindingen uit het rapport worden vergeleken met de leeftijdsspecifieke doelstellingen voor een keeper en tonen waar sterktes en aandachtspunten liggen. Hiermee kan nóg meer op maat gewerkt worden en verhoogt de efficiëntie van de trainingstijd.

Indien gewenst kan deze informatie gedeeld worden met de trainer op clubniveau. Op die manier krijgen ze een totaalbeeld van hun keeper, hoe ze het best benaderd, gemotiveerd en uitgedaagd worden met respect voor hun eigenheid.

Meer over het Sport Talentenpaspoort kan je lezen op www.august360.com

De tool wordt steeds gebruikt onder deskundige begeleiding.
Hiervoor doen we beroep op sportpsycholoog Bart Van Laethem die de resultaten grondig toelicht in een één op één gesprek.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Bart van Laethem
E-Mail: info@august360.com
Gsm: 0032 478 48 74 66

 

highslide for wordpress